Χρ. Κέσκος: «Μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση – Απαιτητικό το ματς με τη Χερσόνησο»

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Χερσόνησο και όχι μόνο μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Χρήστος Κέσκος.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ανέφερε πως το παιχνίδι με την Χερσόνησο είναι υψηλών απαιτήσεων, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Όσον αφορά την πορεία της ομάδας ανέφερε πως η ομάδα είναι μέσα στους στόχους, με την βαθμολογική εικόνα να την αδικεί, εκφράζοντας την πίστη του για τις δυνατότητες της. Τέλος υποστήριξε πως το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

Για το ματς με την Χερσόνησο: «Το παιχνίδι με τη χερσόνησο θα είναι ένας απαιτητικός αγώνας, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό είναι μια καλή ομάδα. Εμείς θα πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη, όπως κάνουμε και σε κάθε αγώνα.

Θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, να μην χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας και να βγάλουμε αντίδραση για να πάρουμε τους 3 βαθμούς που είναι πολύτιμοι για μας και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Για την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα: «Η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής βρίσκεται μέσα στους στόχους, σίγουρα η βαθμολογία μας αδικεί με βάση την εικόνα που έχουμε δείξει στους αγώνες, ξέρουμε τις δυνατότητες μας και τις αδυναμίες μας δουλεύουμε πάνω σε αυτά. Χρειαζόμαστε όμως και θετικά αποτελέσματα για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.. Υπάρχει καλό σύνολο και πιστεύουμε στην ομάδα».

Για το επίπεδο της φετινής Α1 ΕΠΣΗ: «Το πρωτάθλημα φέτος είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Σίγουρα υπάρχουν ομάδες που ξεχωρίζουν. Βλέπουμε όμως ότι κάθε αγωνιστική γίνονται εκπλήξεις και ομάδες της ίδιας δυναμικότητας μπορούν να χάσουν η να κερδίσουν βαθμούς μεταξύ τους.. Ο δρόμος ακόμα είναι μακρύς, δεν έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος και πιστεύω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα μέχρι το τέλος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P