Με γεμάτο απουσιολόγιο στο ντέρμπι η Θέρισος

Με πολλά προβλήματα θα παραταχθεί η Θέρισος στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στους Κουνάβους στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ.

Μετά την δύσκολη νίκη κόντρα στον Ερμή Ατσαλένιου, η Θέρισος όλη την εβδομάδα δουλεύει για το μεγάλο ντέρμπι εκτός έδρας με τους Κουνάβους, έχοντας στόχο να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα (με νίκη ανεβαίνει δεύτερη) και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2023.

Τα προβλήματα για τον Ανδρέα Κουτσάκη είναι αρκετά, αφού το απουσιολόγιο του έχει ονόματα που τραβούν το… κουπί μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γκίκα και του Κλινάκη οι οποίοι παραμένουν σταθερά εκτός εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ θα απουσιάζουν και οι τιμωρημένοι Κοκοσάλης, Θεοδωσάκης.

Παράλληλα εκτός πλάνων θα είναι και ο Καπετανάκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Λευτέρη Αλεξάκη αλλά και του Αργέντη, Πατελάκη, οι οποίοι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών από το προηγούμενο αγώνα.

Παρόλα αυτά ο Ανδρέας Κουτσάκης έχει πίστη στους παίκτες του και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ώστε να καταφέρει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να αποχαιρετήσει το 2023 με θετικό πρόσημο…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P