Με απουσίες και επιστροφές ο ΟΦΑΜ – «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΑΜ, για το ματς της Κυριακής (17/12, 11:30) κόντρα στις Δαφνές εντός έδρας.

Η τελευταία προπόνηση έγινε χθες, καθώς σήμερα ο Πέτρος Γιακουμάκης θα παρακολουθήσει τη σχολή για το UEFA D’, με τη προετοιμασία όλη τη βδομάδα να κυλάει μετ΄εμποδίων, καθώς υπήρχαν αρκετές απουσίες από τις προπονήσεις, τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και από προβλήματα τραυματισμών.

Από το παιχνίδι της Κυριακής θα απουσιάσουν ο τραυματίας Κοσκινάς, ο Αναστασάκης, ο οποίος αν και ξεπέρασε τον τραυματισμό του, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα δώσει παρών στο παιχνίδι, ενώ παρελθόν από τον ΟΦΑΜ αποτελεί ο Νίκος Βάμβουκας.

Από κει και πέρα ο ικανός τεχνικός θα έχει στη διάθεση του τους Λιανάκη, Στιβακτάκη και Μιχελακάκη, με τον πρώτο να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να επιστρέφει, ενώ οι άλλοι δύο απουσίαζαν από το προηγούμενο παιχνίδι λόγω διάφορων λόγων.

Τέλος, αμφίβολος είναι ο Σταύρος Παππάς, με τον Πέτρο Γιακουμάκη να τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή και ο Λιοδακάκης.

Για το ματς της Κυριακής ο ικανός προπονητής ανέφερε: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, στις συζητήσεις που κάναμε όλη τη βδομάδα με τους ποδοσφαιριστές συμφωνούμε σε αυτό, στο ματς με τις Δαφνές στόχος είναι η νίκη, για να φτιάξει η ψυχολογία μας και να κοιτάξουμε διαφορετικά τον δεύτερο γύρο.

Το παιχνίδι της Κυριακής χρειάζεται προσοχή από τη μεριά και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P