Θέλει να πάει στο ντέρμπι χωρίς άλλη βαθμολογική απώλεια…

Ο ΑΟΤ βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό την κατάλληλη στιγμή και μετά το εκκωφαντικό πέρασμα από το Μαρτινέγκο στοχεύει να πάει στο ντέρμπι με τον Ηρόδοτο χωρίς άλλη απώλεια.

Πριν το παιχνίδι της εμβόλιμης αγωνιστικής με τον Ηρόδοτο, ο ΑΟΤ έχει εξίσου δύσκολο παιχνίδι μπροστά του, αφού αντιμετωπίζει τον σκληροτράχηλο ΠΑΝΟΜ, που δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι να βρίσκει ρυθμό και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Για τον λόγο αυτό, ο Νίκος Σουτζής καθημερινά μιλάει με τους ποδοσφαιριστές του, θέλοντας να δει συγκέντρωση και πίστη στο πλάνο και στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΝΟΜ, ώστε να συνεχίσει τα τρίποντα και να πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι κορυφής.

Στον ΑΟΤ γνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού με τον ΠΑΝΟΜ και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι θα παίξουν στην Αγία Βαρβάρα έχουν αφήσει στην άκρη το ματς με τον Ηρόδοτο και δουλεύουν σκληρά για αυτό με τον ΠΑΝΟΜ. Η ομάδα της Μεσσαράς το τελευταίο διάστημα δείχνει εξαιρετική εικόνα και μετά το φανταστικό πέρασμα από το Μαρτινέγκο και την επτάρα στον Εργοτέλη, θέλει ένα ακόμα… ξεκούραστο τρίποντο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P