Έπεσαν από την κορυφή τα Χανιά, ηττήθηκαν στην Ηλιούπολη

Την ήττα με σκορ 1-0 από την Ηλιούπολη γνώρισαν τα Χανιά για την 11η και τελευταία για τον α’ γύρο αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 και έπεσαν από την κορυφή της βαθμολογίας.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”365878″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”365878″]

Τα Χανιά γνώρισαν δεύτερη στη σειρά ήττα και παράλληλα έχασαν από την κατοχή τους την πρώτη θέση του ομίλου με τη συμπλήρωση του πρώτου μισού της κανονικής περιόδου.

Η ομάδα των Χανίων δέχθηκε γκολ στη πρώτη ευκαιρία του αγώνα, έπειτα από φάση διαρκείας που ξεκίνησε από εκτέλεση φάουλ. Η Ηλιούπολη άνοιξε το σκορ στο 19′ με τη κεφαλιά του Φουρλάνου, με τα Χανιά να ισορροπούν τον αγώνα από εκεί και πέρα, αλλά χωρίς να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα των γηπεδούχων.

Στο β’ μέρος και ειδικά από τα μέσα του ημιχρόνου τα Χανιά ανέβασαν την απόδοσή τους και άρχισε να πιέζει την περιοχή του Περιστερίδη. Δημιούργησε φάσεις, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει με αποτέλεσμα έτσι να μείνει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς γκολ. Ευκαιρίες με Μανουσάκη, Λεμονή, Μάνο και Τσέλιο για την ομάδα των Χανίων.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”365878″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P