Άνετο πέρασμα για τον Αστέρα Μυρτιάς από το Πανεπιστήμιο!

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Αστέρας Μυρτιάς επικρατώντας εκτός έδρας των Ελπίδων με 5-2 για την 9η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352900″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352900″]

Η ομάδα του Δημήτρη Τσέρου μπήκε με το πόδι στο… γκάζι και μόλις στο 2ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Ευθύμη Ευθυμιάδη ο οποίος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ σημάδεψε σωστά.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στον Αστέρα Μυρτιάς, ο οποίος στο 19’ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του και να πάρει σαφέστατο προβάδισμα νίκης. Συγκεκριμένα ο Στέλιος Στειακάκης βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με σουτ έγραψε το 2-0.

Την σκυτάλη ανέλαβε ξανά ο Ευθυμιάδης ο οποίος στο 26’ έκανε το 3-0 σφραγίζοντας ουσιαστικά μια ακόμα νίκη για την ομάδα του.

Το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο για το σύνολο του Τσέρου συνεχίστηκε, αφού στο 29’ ήρθε η σειρά του Τζιράκη να βρει εστία και να γράψει το 4-0. Δέκα λεπτά πριν βγει το ημίχρονο ο Στέλιος Στειακάκης έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι λαβωμένες λόγω πολλών απουσιών Ελπίδες βγήκαν με στόχο να παίξουν το ποδόσφαιρο τους και να χαρούν το παιχνίδι με αποτέλεσμα να δείξουν σημάδια ανάκαμψης, αφού ο Παπαδημητρίου στο 55’ σκόραρε για το 1-5, ενώ ο Σταυριανός στο 70’ μείωσε περαιτέρω σε 2-5.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο 74ο λεπτό, όταν ο Λαζανάκης σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, με τους ανθρώπους των Ελπίδων να ισχυρίζονται ότι η μπάλα πήγε στον παίκτη τους από αντίπαλο.

Παρά την πίεση των Ελπίδων για να μπορέσουν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, ο Αστέρας Μυρτιάς κράτησε την ψυχραιμία του και τους τρεις βαθμούς της νίκης συνεχίζοντας να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352900″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P