Μοχός: Με σημαντικές επιστροφές αλλά και απουσίες στον Θραψανό

Το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Μοχού για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ανθεστίωνα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την μεγάλη εντός έδρας νίκη επί των Μοιρών,  ο Μοχός προετοιμάζεται για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στον Θραψανό κόντρα στον Ανθεστίωνα, έχοντας στόχο να διπλασιάσει τις νίκες και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενόψει της δύσκολης εβδομάδας που έρχεται.

Ο Αντώνης Λεκάκης για μια ακόμα φορά πονοκεφαλιάζει με τις απουσίες, αφού δεν μπορεί να υπολογίσει τον Σούρσο που είναι τραυματίας και τον Χουδετσανάκη που θα λείπει για προσωπικούς λόγους, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την συμμετοχή του Μίχου που χτύπησε στον ώμο στην προπόνηση και του Ρουσοχατζάκη που είναι φαντάρος.

ADVERTISING

Παράλληλα ο Καουκάκης που δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος αναμένεται να πάρει μικρό χρόνο συμμετοχής όπως έκανε και στο ματς με τις Μοίρες. Στα θετικά οι Τσιμινικάκης Ιωσήφ και Κεφάκης επιστρέφουν μετά την ειδική άδεια που είχαν.

Στόχος για τον Μοχό είναι να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από το ματς ώστε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να μείνει μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ