Μ. Σουτζής: «Κάποια στιγμή η ήττα θα ερχόταν – Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Η τοποθέτηση του Μανώλη Σουτζή στο ???????????????????????????????????????? μετά την πρώτη ήττα του Αλμυρού στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του ανέβασε την απόδοση του μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, παίζοντας στο μισό γήπεδο στην επανάληψη στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

Ο Μ. Σουτζής τονίζει πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, όμως υποστηρίζει πως κάποια στιγμή η ήττα θα ερχόταν, συνεπώς ο Αλμυρός είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει τη συνέχεια.

Αναλυτικά είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηλυσιακός είχε μία ελαφρά υπεροχή και φάγαμε ένα γκολ από λάθος φάουλ που δόθηκε στον αντίπαλο αντί σε εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έπαιζε στο μισό γήπεδο και δημιούργησε πολλές προυποθέσεις και θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε πολύ περισσότερες ευκαιρέις. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Δυστυχώς χάσαμε, αλλά η ήττα κάποια στιγμή θα ερχόταν. Τώρα πρέπει να αντιστρέψουμε το κλίμα και να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα και ήδη κοιτάζουμε τον επόμενο αγώνα, της Τετάρτης στην έδρα μας οπού θέλουμε τη νίκη μετά την ήττα και τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P