Π. Γιακουμάκης: «Δεν ήμασταν καλοί – Δεν δέχομαι ειρωνείες»

Ο προπονητής του ΟΦΑΜ ανέφερε πως η ομάδα του δεν είχε καλή εικόνα,  στην ήττα από τον Αστέρα Μυρτιάς, ενώ άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά ενός εκ των διαιτητών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Ένα ματς στο οποίο δεν ήμασταν καλοί, δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, στη συνέχεια ισορροπήσαμε, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Δεν εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός πως ήμασταν με παίκτη παραπάνω, είχαμε κακές αποφάσεις στη τελική προσπάθεια. Δυστυχώς πληρώσαμε πως βρεθήκαμε σε κακή ημέρα και γνωρίσαμε μια δίκαιη ήττα.

Εμείς κρατάμε τα λόγια της αντίπαλης ομάδας, πως ήμαστε μια ομάδα με σωστή νοοτροπία, που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και προπονημένη και κρατάμε τα θετικά. Παρόλα αυτά επειδή θεωρώ ότι επειδή είμαι ένα άτομο, που έχει μια ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο, είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως προπονητής, να έχω νεαρό επόπτη, να με ειρωνεύεται και να με κοροϊδεύει στον αγωνιστικό χώρο, αυτό δεν το δέχομαι. Καλή συνέχεια στον Αστέρα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, μόνο αν διορθώσουμε τα λάθη μας θα κάνουμε κάτι καλό στη συνέχεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P