Με σημαντικά προβλήματα ο Μοχός κόντρα στον Ηρόδοτο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Μοχού για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρόδοτο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ. 

Έχοντας να διαχειριστεί πολλές και σημαντικές απουσίες ο Αντώνης Λεκάκης δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του μέσα στην εβδομάδα προκειμένου ο Μοχός να παρουσιαστεί έτοιμος και ανταγωνιστικός στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο που θα γίνει στο Γάζι το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο Μοχός προέρχεται από νίκη κόντρα στον Ποσειδώνα με 2-1 και θέλει να συνεχίσει να μαζεύει βαθμούς ανεξάρτητα ποιον αντίπαλο έχει απέναντι του. Κάτι ανάλογο θα προσπαθήσει να κάνει και στο ματς με τον πρωτοπόρο Ηρόδοτο.

ADVERTISING

Ο έμπειρος τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Καουκάκη και Ποντίκαλη, ενώ αμφίβολος είναι και ο Τσεκρέζι που δεν έχει επανέλθει πλήρως μετά τον τραυματισμό του. Σταθερά απόντες είναι οι τραυματίες Ρουσοχατζάκης και Διαμαντάκης που είναι φαντάροι, αλλά και ο Ζαφείρης.

Στον Μοχό σέβονται τον Ηρόδοτο, όμως θα προσπαθήσουν να του βάλουν… φρένο στο νικηφόρο σερί, ώστε να ανέβει η ομάδα τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ