Για το «τρίποντο» η Τύλισος – «Στόχος να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Τυλίσου, για το ματς της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ εντός έδρας.

Ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Ζουραράκης καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι χωρίς τον τραυματία Μαματζάκη, ο οποίος χτύπησε στο ματς με τις Μοίρες, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μάτσας, Ταβουλαρέας και Τσαχάκης, ενώ σταθερά στο απουσιολόγιο είναι ο Παγκαλάκης.

Μοναδικός στόχος για το ματς της Κυριακής είναι η νίκη, με την Τύλισο να θέλει να ανέβει βαθμολογικά και να βρεθεί πιο κοντά στον στόχο της παραμονής.

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία είναι μια ιστορική ομάδα, που έχει σημαντική ιστορία στην Α1 ΕΠΣΗ και βρίσκεται χρόνια εκεί και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τη θέση της και θα βρει τον δρόμο της.

Από τη μεριά μας στοχεύουμε στη νίκη, για να παραμείνουμε όρθιοι και να δούμε καλύτερα το μέλλον και να πάρουμε τις νίκες που μας αναλογούν. Είναι ένα παιχνίδι στο γήπεδο μας και στόχος είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, για να συνεχίσει η ομάδα να ελπίζει και να κερδίσει τον στόχο που είναι η παραμονή», ανέφερε ο Μιχάλης Ζουραράκης για την αναμέτρηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P