Δαμάστα: Η σκληρή… δουλειά και η ηρεμία αποδίδει καρπούς!

Η Δαμάστα μετά την ήττα από τον ΑΟΤ με 4-0 για την 5η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, έκτοτε εντυπωσιάζει με την απόδοση της, έχοντας 10 βαθμούς στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια.

Με αρκετά νεανική σύνθεση και πολύ ταλέντο στις τάξεις της, η Δαμάστα αγωνιστική με αγωνιστική εντυπωσιάζει, με τον Δημήτρη Κόκκινο να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά να… λάμψουν και εκείνα τον βγάζουν… ασπροπρόσωπο!

Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα, είναι και η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, με την Δαμάστα να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, με την σκληρή δουλειά που έγινε το καλοκαίρι στην προετοιμασία να αποδίδει εξαιρετικά και να αποτυπώνεται πλέον στον αγωνιστικό χώρο.

Νίκη με ΑΕΚ (2-0), ΠΑΟΚ (2-1), Χερσόνησο (2-1) και το «Χ» με τον Ρούβα (0-0) είναι τα αποτελέσματα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, αν μη τι άλλο εντυπωσιακά, κόντρα σε δυνατές ομάδες της κατηγορίας, με την Δαμάστα να βρίσκεται στην 5η θέση της Α1 ΕΠΣΗ.

Εξάλλου, υπάρχει υγεία σε όλα τα επίπεδα, με την διοίκηση να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα ανά πάσα στιγμή, με τον Δημήτρη Κόκκινο να έχει αποκλειστικά το μυαλό του στις προπονήσεις και αναμετρήσεις, το ίδιο πράττουν και οι ποδοσφαιριστές του και τα αποτελέσματα μιλάμε από μόνα τους.

Πλέον, άπαντες, με την ψυχολογία στα ύψη, επικεντρώνονται στο ματς με τον Εργοτέλη το μεσημέρι της Κυριακής, ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P