Πρώτη επαφή με Μ. Πίτσο ο Ερμής Ζωνιανών

Μια πρώτη συνάντηση με τον Μηνά Πίτσο είχαν οι άνθρωποι του Ερμή Ζωνιανών για τον πάγκο της ομάδας.

Η ήττα από τον ΠΟΑ έφερε εξελίξεις στην ομάδα του Ρεθύμνου, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας ο Στέλιος Κοζανίδης υπέβαλε την παραίτηση του στο Δ.Σ. της ομάδας, η οποία το αποδέχτηκε με αποτέλεσμα να έβγαινε στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του Ερμή Ζωνιανών είχαν από την πρώτη στιγμή ψηλά στην λίστα τον Μηνά Πίτσο, ο οποίος ήταν ελεύθερος στην αγορά μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον ΠΟΑ στις αρχές του καλοκαιριού.

Ο έμπειρος τεχνικός που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και έβγαλε τον ΠΟΑ στην Γ’ Εθνική έχει μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία και έμοιαζε στα μάτια των ανθρώπων του Ερμή Ζωνιανών ως ο καταλληλότερος για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στην «μάχη» που θα δώσει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι δύο πλευρές είχαν την πρώτη συνάντηση το απόγευμα της Δευτέρας, η οποία έγινε σε καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να βάζουν στο τραπέζι όλα τα θέματα. Οι τελικές συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν μέχρι το αργότερο την Τρίτη το μεσημέρι όπου θα έχουμε οριστικές εξελίξεις…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το «Κ» το… ΚΑΛΟ»:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P