Έπαιξε τραυματίας και ξεχώρισε ο Μ. Καργιωτάκης!

Η Ανάληψη ήταν αυτή που κατάφερε να συνεχίσει το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ κερδίζοντας στο ντέρμπι τον Ζαρό με 1-0.

Το σύνολο του Νίκου Ανδριανάκη ήταν πιο αποτελεσματικό, σκόραρε νωρίς και στην συνέχεια κράτησε μέχρι το τέλος το υπέρ του αποτέλεσμα, συνεχίζοντας έτσι το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα παραμένοντας παράλληλα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Από τους γηπεδούχους αρκετοί έκαναν μεστό παιχνίδι, ωστόσο αξιοσημείωτη είναι η εμφάνιση του Μάνου Καργιωτάκη. Ο ικανός δεξιός μπακ παρότι αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε στο μεγάλο ντέρμπι, δείχνοντας το πάθος το δικό του αλλά και της ομάδας για το παιχνίδι αυτό.

Μάλιστα ο Καργιωτάκης ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός στα αμυντικά του καθήκοντα, αφού κατάφερε να εγκλωβίσει τόσο τον Μποζατζίδη όσο και τον Κοτζαδάκη (άλλαζαν συχνά πυκνά πλευρές), με αποτέλεσμα να τους απενεργοποιήσει από το παιχνίδι και να αναγκάσει τον Ζαρό να ψάξει λύσεις από τον άξονα.

Ο «Κάργιω» παρότι έπαιξε τραυματίας κατάφερε να ξεχωρίσει και να βοηθήσει με την εμφάνιση του την Ανάληψη να συνεχίσει το αήττητο σερί και να παραμείνει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P