Λ. Βλαχάκης: «Παιχνίδι μεγάλων απαιτήσεων»

Για την επιστροφή του στον Κρουσώνα ως αντίπαλος αλλά και για την πορεία μέχρι τώρα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Λεωνίδας Βλαχάκης. 

Ο ικανός τερματοφύλακας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τα «ασπρόμαυρα», βοηθώντας και αυτός την ομάδα να κάνει το απόλυτο και να φύγει από ένα δύσκολο πρόγραμμα χωρίς να χάσει βαθμούς. Ο Βλαχάκης μίλησε για την επιστροφή του στον Κρουσώνα, όπου έζησε σπουδαίες στιγμές πέρυσι, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του είναι πανέτοιμη να συνεχίσει το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων.

Για την επιστροφή του στον Κρουσώνα και το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, για μένα η επιστροφή μου στον Κρουσώνα μου γεννά όμορφα συναισθήματα, τη περσινή χρονιά ήμασταν μια οικογένεια, ωστόσο και φέτος υπάρχει το ίδιο και στην ομάδα του Τυμπακίου και είμαι χαρούμενος για αυτό. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ δείχνει ανεβασμένο πρόσωπο και σίγουρα είναι ένα παιχνίδι μεγάλων απαιτήσεων. Όμως εμείς είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να συνεχίσουμε το σερί μας. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, εφάμιλλο με την ιστορία των δύο ομάδων»

Για την πορεία της ομάδας: «Αν και βρισκόμασταν σε μεγάλο διάστημα αποχής, λόγω της αβεβαιότητας που υπήρξε για τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα, η ομάδα έδειξε από νωρίς τις δυνατότητες που έχει και το δείχνει και αυτό η συνέχεια του πρωταθλήματος. Κάθε παιχνίδι κρύβει τις δυσκολίες του, ωστόσο με τη σωστή προετοιμασία πριν τους αγώνες, έχουμε καταφέρει κάτι αξιοσημείωτο, να έχουμε το απόλυτο των νικών, έχοντας ματς κάθε Σ/Κ και Τετάρτη. Ο ΑΟΤ έχει εξαιρετικούς παίκτες, η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας και λύνει κάθε πρόβλημα, έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας, σε μια χρονιά που θέλουμε να συνεχιστεί με τον καλύτερο τρόπο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P