Με τρεις επιστροφές για τη νίκη ο Μοχός

Βλέποντας το απουσιολόγιο να μειώνεται ο Μοχός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ποσειδώνα το απόγευμα της Κυριακής για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Την ήττα από τον ΑΟΤ έχουν αφήσει πίσω τους οι άνθρωποι του Μοχού και στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα, έχοντας αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα ανεβάσει την ομάδα και ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Αντώνης Λεκάκης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς της Τετάρτης και θέλει να δει παρόμοια όρεξη  και πίστη στο πλάνο προκειμένου να πανηγυρίσει η ομάδα ένα σημαντικό τρίποντο.

ADVERTISING

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τσεκρέζι μοιάζει απίθανο να αγωνιστεί με την συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή, ενώ εκτός θα είναι ο Ζαφείρης που θα μπει χειρουργείο στις 23 Νοεμβρίου αλλά και ο Γκαρής που αποβλήθηκε στο ματς με το Τυμπάκι με δεύτερη κίτρινη.

Στα ευχάριστα, ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει ξανά τους Χουδετσανάκη, Μίχο και Παπουτσάκη, οι οποίοι επιστρέφουν μιας και δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν στο ματς με τον ΑΟΤ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ