Ηρ. Καλαμιώτης: «Είχα προτάσεις από ομάδες Γ’ Εθνικής, αλλά επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου – Μονόδρομος το πρωτάθλημα»

Ο Ηρακλής Καλαμιώτης μιλάει στο ???????????????????????????????????????? για την επιστροφή της Χαραυγής στην αγωνιστική δράση, τους στόχους του συλλόγου τη φετινή, αλλά και την απόφαση του να αρνηθεί προτάσεις από ομάδες Γ’ Εθνικής και Α1 ΕΠΣΗ για να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς τους, όπως χαρακτηριστικά λέει.

Ο ικανός μεσοεπιθετικός τόνισε πως μεγάλο ρόλο στην επιστροφή της ομάδας έπαιξε ο Γιώργος Βασιλείου, ενώ στάθηκε και στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί. Αναφορικά με τους στόχους είπε πως η κατάκτηση της κορυφής είναι μονόδρομος, ενώ αποκάλυψε πως αρνήθηκε προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών για να επιστρέψει στο «σπίτι» του.

Αναλυτικά είπε:

Για την επιστροφή της Χαραυγής στη δράση: «Καταρχήν θέλω να πω για την επιστροφή της ομάδας, πως αν δεν υπήρχε αυτός ο άνθρωπος, που λέγεται Γιώργος Βασιλείου, ο πρόεδρος, δεν θα φτιαχνόταν ξανά αυτή ομάδα. Έδειξε από την αρχή την αγάπη του για αυτή την ομάδα. Εμείς είμαστε μία οικογένεια, το κλίμα είναι εξαιρετικό και είμαστε ενωμένοι παντού».

Για τους στόχους της ομάδας: «Όσον αφορά το πρωτάθλημα δεν υπάρχουν δικαιολογίες, με τους παίκτες και το υλικό που έχει αυτή τη στιγμή η Χαραυγή, είναι μονόδρομος το πρωτάθλημα, ενώ θέλουμε και στο Κύπελλο να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Για την επιλογή να επιστρέψει στη Χαραυγή: «Είχα προτάσεις από ομάδες Γ’ Εθνικής και της Α1 ΕΠΣΗ, όμως επέλεξα να γυρίσω στην ομάδα της καρδιάς μου  και του χωριού μου για να βοηθήσω σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω κάποια παιδιά που είναι εκτός χωριού και ήρθαν στην ομάδα. Είναι μεγάλη μας τιμή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P