Πέρασε από τον Μοχό και «πάτησε» κορυφή ο ΑΟΤ!

Ο ΑΟΤ επικράτησε του Μοχού με 0-1, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 και έπαισε με το… απόλυτο στη κορυφή τον Ηρόδοτο.

15/11/2023 15:00
3η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

Στατιστικά παίκτη

    16' ΓΚΟΛ Μεταξάκης Νικόλαος
Γκαρής Παναγιώτης KOKKINH 75'    

ADVERTISING

Ο ΑΟΤ μπήκε πολύ δυνατά και έχασε μεγάλη ευκαιρία μόλις στο πρώτο λεπτό, με τον Μεταξάκη μετά από ωραία επίθεση να πλασάρει, σπουδαία επέμβαση του Μουτζούρη με τα πόδια.

Στο 10’ νέο σουτ του Μεταξάκη, σε κόρνερ ο κίπερ του Μοχό. Ο ΑΟΤ στο 16’ άνοιξε το σκορ, με τρομερό ανάποδο ψαλιδάκι, του πρωταγωνιστή μέχρι εκείνου του σημείου, Μεταξάκη για το 0-1!

Μεγάλη ευκαιρία για τους Μεσαρίτες στο 28’, με τον Χαϊντίνι να τσιμπάει τη μπάλα, να βγαίνει απέναντι από τον Μουτζούρη, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 43’ δυνατό σουτ του Μεταξάκη, σε κόρνερ ο κίπερ του Μοχού, με αυτή τη φάση να είναι η τελευταία του πρώτου μέρους.

ADVERTISING

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, με τον Κουρουθιανάκη να δοκιμάζει ένα σουτ άουτ η μπάλα. Στο 61’ σειρά του Μοχού να απειλήσει, με ένα σουτ του Καουκάκη να περνάει άουτ, με τον ΑΟΤ να παίρνει ένα μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη στο 75’ παίρνοντας αριθμητικό πλεονέκτημα, με τον Γκαρή να αποβάλλεται.

Στο 86’ ο Φραγκιαδουλάκης βρήκε τον Μεταξάκη, ο οποίος έκανε το σουτ, άουτ η μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα, τρομερή μπαλιά Φραγκιαδουλάκη, τετ α τετ Παραθύρα, σπουδαία επέμβαση του Μουτζούρη.

Στο 90’ κόρνερ Κουρουθιανάκη, στο πρώτο δοκάρι, κεφάλια Λούσι αουτ, με αυτήν την φάση να είναι η τελευταία στο παιχνίδι, με τον ΑΟΤ να επικρατεί με 0-1 με γκολ του Μεταξάκη και ανέβηκε στη κορυφή της βαθμολογίας, παρέα με τον Ηρόδοτο!

ADVERTISING

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ