«Σαρωτικός» ο ΑΟΤ, 6-2 την ΑΕΚ!

Την ξέφρενη πορεία του, συνεχίζει ο ΑΟΤ, επικρατώντας και της ΑΕΚατσαμπά με το επιβλητικό 6-2 για την 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352456″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352456″]

Η ομάδα του Νίκου Σουτζή, κατάφερε για ακόμη ένα παιχνίδι, να βρει γρήγορα γκολ, στο 3’ συγκεκριμένα ο Παπανδρέου μετά από πάσα του Μεταξάκη, «έγραψε» το 1-0, ενώ στο 5’ ο Παραθύρας διπλασίασε τα τέρματα των «ασπρόμαυρων».

Στο 6’ ο Μεταξάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ, κάνοντας το 3-0, με την ΑΕΚ να «απαντάει» στο 24’ όταν ο Φρόκου ανατράπηκε από τον Δουλγεράκη, και ο ίδιος ανήμερα των γενεθλίων του χρίστηκε σκόρερ, μειώνοντας σε 3-1.

Ο ΑΟΤ έμεινε με δέκα παίκτες από το 32’, καθώς ο Απόστολος Δουλγεράκης, στην επιστροφή του στο αρχικό σχήμα των Μεσαριτών, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Φρόκου και μοιραία αποχώρησε πρόωρα από το παιχνίδι.

Στην επανάληψη, ο ΑΟΤ μπήκε και πάλι δυνατά και στο 61’ βρήκε γκολ με τον Παπανδρέου από μακρινή απόσταση να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Ντελία, η ΑΕΚ μείωσε εκ νέου (4-2).

Στο 71’ ο Παραθύρας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 5-2 και στο 77’ ο Μεταξάκης επίσης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα «έγραψε» το 6-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352456″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P