Όμορφο ποδόσφαιρο και δίκαιη μοιρασία για Μαραθώνα και Θέρισσο

Στο ντέρμπι κορυφής στην Β2 ΕΠΣΗ Μαραθώνας και Θέρισσος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 σε ένα παιχνίδ που αποζημείωσε όσους φίλους του ποδοσφαίρου το παρακολούθησα.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352976″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352976″]

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα προσεκτικές και το παιχνίδι πήγε κυρίως στη δύναμη. Στην επανάληψη όμως η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική, με τις δύο ομάδες να ανεβάζουν ρυθμό, δίνοντας μία πολύ δυνατή επιθετική παράσταση. Το πρώτο γκολ πέτυχε η Θέρισος στο 65ο λεπτό με τον Μουλακάκη που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μαραθώνας μπόρεσε να απαντήσει, πετυχαίνοντας δύο γρήγορα τέρματα μέσα σε τέσσερα λεπτά. Ο Μηνάς Σταματάκης ισοφάρισε στο 76′ και ο Τζαγκαράκης έβαλε μπροστά την ομάδα των Καλεσών στο 80′.

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και έφτασαν στην ισοφάριση για το τελικό 2-2 στο 85′ με τον Σκούρα στο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με πολλές ευκαιρίες και από ένα δοκάρι. Για τους γηπεδούχους το δοκάρι σημάδεψε ο Χαραλαμπάκης, ενώ για τη Θέρισσο έφτασε μία ανάσα από τη νίκη ο Μυλωνάκης στην τελευταία φάση του αγώνα στο 95′.

Πάντως αμφότερες οι ομάδες θεωρούν το αποτέλεσμα δίκαια, ενώ σίγουρα και οι δύο απέδειξαν τις αγωνιστικές τους αρετές στο γήπεδο, δείχνοντας γιατί θεωρούνται εκ των φαβορί στην κατηγορία.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352976″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P