Ανατροπή στην ανατροπή και μεγάλη νίκη των Ελπίδων επί των Δαφνών

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι οι Ελπίδες έκαναν την ανατροπή στην ανατροπή και έφυγαν με σπουδαίο διπλό από την έδρα των Δαφνών χάρη σε τέρμα στο 90ο λεπτό του αγώνα!

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352877″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352877″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς οι Ελπίδες πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζάρτζαλου. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε επίσης με στημένη φάση, με τον Γιάννη Δασκαλάκη να σκοράρει με όμορφη εκτέλεση φάουλ στο 21′ για το 1-1.

Ο καλός ρυθμός και οι αρκετές φάσεις συνεχίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο, οπού σημειώθηκαν ακομα δύο τέρματα. Ο Νίκος Χατζηπαναγιώτου με μακρινό σουτ έκανε το 1-2 για τις Ελπίδες, ωστόσο οι Δαφνές βρήκαν και πάλι τη λύση πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους. Ο Ηλ. Αλεξάκης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που καταλογίστηκε για χέρι μέσα στην περιοχή για να κάνει το 2-2.

Στο δεύτερο μέρος οι Δαφνές είχαν φάσεις στο 47′ και το 51′ με τον Κουρουγκιαβούρη να σουτάρει άουτ στην πρώτη περίπτωση, ενώ τέσσερα λεπτά μετά, έπειτα από σέντρα του ίδιου ο Πασπαράκης κοντρόλαρε και σόυταρε, χάνοντας για λίγο τον στόχο. Οι Ελπίδες είχαν με τη σειρά τους τη σέντρα σουτ του Αλεξανδρή στο 57′ που πέρασε έξω. Μεγάλη στιγμή οι φιλοξενούμενοι είχαν με φάουλ του Τζάρτζαλου, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας, με τον Δινόπουλο να σημαδεύει δοκάρι στην επαναφορά.

Η ομάδα του Μπάμπη Ντάγκινη πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα στο 67′ μετά από ωραία ενέργεια του Κουρουγκιαβούρη, στην οποία είχε απάντηση ο τερματοφύλακας, για να έρθει από κοντά ο Δασκαλάκης να κάνει το 3-2. Οι Ελπίδες που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, δεν το έβαλαν κάτω. Πρώτα προειδοποίησαν με τον διαγώνιο σουτ του Τζαρταλοπύ που βρήκε στο δοκάρι στο 73′, πριν έρθει ο Ζαχάρης Χατζηπαναγιώτης στο 82ο λεπτό για να ισοφαρίσει σε 3-3, επωφελούμενος αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων.

Μάλιστα οι Ελπίδες είχαν ακόμα έναν… άσο στο μανίκι τους, καθώς η μοναδική τους διαθέσιμη αλλαγή στο παιχνίδι, ο Διαρμισάκης, ήταν τελικά ο άνθρωπος που έκρινε το ματς, καθώς στο 90′ με μακρινό σουτ έγραψε το 3-4 για τους φιλοξενούμενους ολοκληρώνοντας μία μεγάλη ανατροπή που χάρισε ένα τρίποντο ψυχολογίας στην ομάδα του Καρτερού.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352877″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P