Πέρασε και από την έδρα της Ομόνοιας και έκανε το 6Χ6 η Ανάληψη

Ασταμάτατητη η Ανάληψη, επικράτησε και στην έδρα της Ομόνοιας για το 6Χ6 στο ξεκίνημα της σεζόν, πίανοντας και πάλι στην κορυφή τον Ζαρό.

12/11/2023 11:30
6η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

ADVERTISING

Κανένα πρόβλημα να πάρει τη νίκη στο «Γ. Σκουρέλλος» και να επιστρέψει στην 1η θέση μαζί με τον Ζαρό δεν είχε η ομάδα της Ανάληψης που επικράτησε πολύ εύκολα με 7-1 της Ομόνοιας, η οποία μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο κομμάτι του αγώνα. Το 0-1 έκανε ο Κοκκινάκης με κοντινό πλασέ στο 8ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν για την ισοφάριση στο 23′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουλάκη.

Η χαρά της Ομόνοιας δεν κράτησε όμως για πολύ, καθώς το σύνολο του Νίκου Ανδριανάκη σκόραρε μόλις δύο λεπτά μετά για να πάρει εκ νέου προβάδισμα με τον Βλάχο. Ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα στο 37′, ενώ ο Γκούρο με σουτ συμπλήρωσε το σκορ του πρώτου μέρους, βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για μία άνετη νίκη.

Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε με τον Γιώργο Μουντράκη να είναι ο πρωταγωνιστής της επανάληψης, καθώς πέτυχε δύο γκολ, πρώτα στο 60′ με κεφαλιά και έπειτα στο 78′ με πλασέ, ενώ νωρίτερα στο 58′ είχε χάσει πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Κτιστάκης. Ενδιάμεσα ο Ρογκέστ πέτυχε γκολ στο 70ο λεπτό από την άσπρη βούλα για να διαμορφώσει το τελικό 1-7.

ADVERTISING

Με τη νίκη αυτή η Ανάληψη έφτασε στους 18 πόντους και μαζί με τον Ζαρό έχουν ξεφύγει στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ

Αρχικές συνθέσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ