Με τις γνωστές απουσίες και στόχο το διπλό το Ασήμι

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ασημίου για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Παλιανή στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα της Μεσσαράς συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με Δειλινά και Αγία Βαρβάρα (κοντράρονται μεταξύ τους το μεσημέρι του Σαββάτου) και θέλει να παραμείνει εκεί και να επιστρέψει στα τρίποντα και στο καλό ποδόσφαιρο, μετά την ισοπαλία με τα Δειλινά την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Νίκος Φανουράκης δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του όλη την εβδομάδα τα αμυντικά κενά που είδε να δημιουργούνται στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας αλλά και στο τελείωμα φάσεων, καθώς παρότι το Ασήμι δημιουργεί ευκαιρίες δεν μπορεί να βρει εύκολα το γκολ.

Προβλήματα ιδιαίτερα δεν υπάρχουν, καθώς οι Δασκαλάκης, Μπέρκης είναι γνωστοί εδώ και καιρό ότι δεν μπορούν να προσφέρουν. Έτσι ο έμπειρος τεχνικός θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα προκειμένου το Ασήμι να επιστρέψει στα τρίποντα και να παραμείνει στην κορυφή ανεξάρτητα τι θα γίνει σήμερα στο παιχνίδι των Δειλινών με την Αγία Βαρβάρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P