Αντ. Μανιούδης: «Να κάνουμε μια νέα αρχή – Έχουμε βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα»

Ο αρχηγός της Τυλίσου Αντώνης Μανιούδης, μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα και την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως μόνος στόχος για το ματς της Κυριακής είναι η νίκη, ώστε να γίνει μια νέα αρχή, ενώ όσον αφορά τη μέχρι στιγμής πορεία, η Τύλισος έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμμα, ωστόσο δεν είναι αρνητική.

Τέλος, στόχος της ομάδας είναι η παραμονή, ενώ οι δικοί του είναι να βοηθήσει την Τύλισο να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ποσειδώνα: «Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ποσειδώνα είναι ένα ματς που παίζουμε στην έδρα μας και μοναδικός στόχος για εμάς είναι οι τρείς βαθμοί. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και θεωρώ ότι μπορούμε να αφήσουμε πίσω τα προηγούμενα κακά για εμάς αποτελέσματα και να κάνουμε μια καινούρια αρχή από την ερχόμενη Κυριακή».

Για την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα: «Η ομάδα μας μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα. Θα θέλαμε να είχαμε κάνει καλύτερη πορεία αλλά δεν μπορεί να θεωρείται και αρνητική διότι είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 και παρά τα προβλήματα που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε βαθμούς που θα μας βοηθήσουν στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Έχουμε ένα προπονητή που πιστεύει σε εμάς και προσπαθεί στον καθένα ξεχωριστά να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό ποδοσφαιρικά».

Για τους στόχους της Τυλίσου και τους δικούς του: «Στόχος της ομάδας είναι μια γρήγορη σωτηρία. Μέσα όμως από αυτή τη διαδικασία προτεραιότητα της ομάδας είναι να χτίσει γερά θεμέλια για το μέλλον μέσα από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και τις ευκαιρίες που δίνονται σε νέους ποδοσφαιριστές παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο.

Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις να βελτιώνομαι καθημερινά έτσι ώστε να μπορώ να χαίρομαι το ποδόσφαιρο και να προσφέρω ακόμα περισσότερα στην ομάδα που αγωνίζομαι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P