Έφτασε η ώρα για ηρεμία στον ΑΟΤ μετά το πρόγραμμα φωτιά

Το Τυμπάκι έβγαλε ένα πρόγραμμα… φωτιά καταφέρνοντας να μην χάσει βαθμό και ποδοσφαιριστές και πλέον έχοντας τον χρόνο να ηρεμήσει δουλεύει σκληρά για την δύσκολη συνέχεια.

Η υπόθεση με το μητρώο έβαλε αργά τον ΑΟΤ στο πρωτάθλημα κάτι που τον δυσκόλεψε στο να μπορέσει να βρει ρυθμό και… ανάσες αφού σε 20 ημέρες αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια. Ο Νίκος Σουτζής είχε μπροστά του ένα δύσκολο έργο, αφού εκτός από το γεγονός ότι έπρεπε να παίρνει νίκες η ομάδα είχε να διαχειριστεί την κούραση των ποδοσφαιριστών του και τους τραυματισμούς.

Ο ικανός τεχνικός πήρε άριστα στην διαχείριση, αφού ούτε τραυματισμοί υπήρχαν αλλά ούτε χαμένοι βαθμοί, με αποτέλεσμα ο ΑΟΤ να έχει κάνει το 6χ6 μέχρι τώρα, έχοντας ακόμα να δώσει ένα παιχνίδι κόντρα στον Μοχό για να φτάσει στα παιχνίδια που έχουν και οι υπόλοιπες ομάδες.

Για πρώτη φορά φέτος ο ΑΟΤ δεν έχει ματς Τετάρτη και αυτό δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Σουτζή να ρίξει ρυθμούς και να βάλει τους ποδοσφαιριστές του σταδιακά σε ρυθμούς παιχνιδιού, αφού αντιμετωπίζει την Κυριακή την ΑΕΚ εντός έδρας.

Στον ΑΟΤ υπάρχει πλήρη ικανοποίηση για την εξέλιξη και την πορεία της ομάδας και άπαντες πιστεύουν πως το σωματείο θα συνεχίσει έτσι και ακόμα καλύτερα τη σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P