Ο Γιώργος Καργιωτάκης στο «Κ» το… ΚΑΛΟ» (vid)

Ο Γιώργος Καργιωτάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το «Κ» το… ΚΑΛΟ» και ήταν πραγματικά ένας άψογος… συμπαρουσιαστής στους Κώστα Μεταξάκη και Κώστα Παπαδόπουλο!

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής του Αλμυρού ανέλυσε όλα τα θέματα, μιλώντας για την ήττα του ΟΦΗ στις Σέρρες, αλλά και το πρωτάθλημα της Super League. Ασφαλώς αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας του Γαζίου, τονίζοντας πως θεωρεί πως ο Αλμυρός έχει αδικήσει τον εαυτό του, παρότι έχει μία πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή στο πρωτάθλημα, αναφέροντας πως στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσει το αήττητο σερί στη Γ’ Εθνική, που γεμίζει με ψυχολογία και ηθικό.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ξεχωριστή του σχέση με τον Γιώργο Γιακουμάκη, στον οποίο έκανε μία ξεχωριστή έκπληξη μαζί με τον Στέλιο Σκουραδάκη, ανακοινώνοντας στον καλό του φίλο πως είναι ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης του MLS κερδίζοντας τον Λιονέλ Μέσι!

Φυσικά στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στον αγαπημένο του Ηρόδοτο, με τον Γιώργο Καργιωτάκη να σχολιάζει την απόφαση του συλλόγου να αγωνιστεί στην Α1 ΕΠΣΗ, ευχόμενος φυσικά η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού να κατακτήσει τον τίτλο αν και βλέπει μεγάλη μάχη με τον ΑΟ Τυμπακίου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P