Έ«Χ»ασαν την ευκαιρία να απολαύσουν την κορυφή!

Ασήμι και Δειλινά μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι της αγωνιστικής, συνεχίζοντας ωστόσο το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ. 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352771″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352771″]

Ασήμι και Δειλινά μπήκαν στην «μάχη», έχοντας στόχο τη νίκη που θα τους ανέβαζε μόνους πρώτους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφού πριν την σέντρα συγκατοικούσαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να πατούν καλύτερα στο παιχνίδι και να δημιουργούν ευκαιρίες κυρίως με τον Μανουσάκη, ωστόσο καμία δεν βρήκε τον στόχο προς την εστία.

Μάλιστα τα Δειλινά έχασαν μοναδική στιγμή στο 25′ να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, όμως ο κεραυνός του Μανουσάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βασιλάκη. Το Ασήμι προσπάθησε να αντιδράσει στο ημίχρονο, όμως οι φάσεις του Πρίφτη και του Χασουράκη δεν ενόχλησαν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα των Δειλινών.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν παρόμοιος με τις δυνατές μονομαχίες να δίνουν και να παίρνουν στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση τους και έχασαν μοναδική ευκαιρία να σκοράρουν με τον Ρεμούνδο που βρέθηκε μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ. Από την άλλη το σύνολο του Γιάννη Κοντάκη, σπατάλησε ευκαιρίες με τον Εμμανουήλ.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι το Ασήμι έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία στο ματς, όταν ο Μήτρου επιχείρησε ανάποδο ψαλίδι, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Το 0-0 δεν άλλαξε και έτσι Ασήμι και Δειλινά συνεχίζουν χέρι χέρι προς την κορυφή, κρατώντας το αήττητο…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352771″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P