Μ. Σουτζής: «Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο – Κρατάω την αντίδραση»

Οι δηλώσεις του Μανώλη Σουτζή στο ???????????????????????????????????????? μετά το ισόπαλο 1-1 του Αλμυρού στην έδρα του Περαμαϊκού.

Ο προπονητής της ομάδας του Γαζίου εμφανίστηκε στεναχωρημένος, καθώς όπως τόνισε με βάση τις ευκαιρίες του αγώνα η ομάδα του αδίκησε τον εαυτό της και δεν πήρε αυτό που άξιζε. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως μόνο μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο.

Παρόλα αυτά κρατάει την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του που παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα μπόρεσαν να επιστρέψουν και να πάρουν την ισοπαλία.

Αναλυτικά είπε: «Έγινε ένα ματς που έπρεπε να το κερδίσουμε με 1-3 μα βάση τις ευκαιρίες και την εικόνα του αγώνα. Την πρώτη μισή ώρα η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή και μας απείλησε μόνο με στατικές φάσεις. Νομίζω πως μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. 

Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό πως βγάλαμε αυτή την αντίδραση, καθώς κόντρα σε όλα φάγαμε ένα γκολ από του πουθενά, αλλά δεν μας πτόησε. Βάλαμε γκολ και χάσαμε τουλάχιστον τέσσερις πέντε ευκαιρίες μετά το 1-1. Είμαι στεναχωρημένος γιατί αδικήσαμε τους εαυτούς μας, όμως κρατάω την αντίδραση των παιδιών».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P