Με δύο γκολ του Καουκάκη το «τρίποντο» ο Μοχός!

Ο Μοχός επικράτησε της Τυλίσου με 2-0, με δύο γκολ του Καουκάκη, επιστρέφοντας στις νίκες στο πρωτάθλημα.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352443″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352443″]

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε στον Μοχό, που κρίθηκε στη δύναμη και στις μονομαχίες, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0 εντός έδρας, επιστρέφοντας στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Μοχός στην πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο ματς άνοιξε το σκορ, με τον Ποντίκαλη να κόβει στην μικρή περιοχή, με τον Καουκάκη να πλασάρει για το 1-0 των γηπεδούχων μόλις στο 11ο λεπτό.

Από κει και πέρα, ο Μοχός έψαξε και δεύτερο τέρμα, έχοντας καλές στιγμές για να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα, με την Τύλισο να μην μπορεί να αξιοποιήσει τις προϋποθέσεις, με το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Μοχός είχε ευκαιρίες με τους Ποντίκαλη, Ρουσοχατζάκη και τελικά με τον Καουκάκη εκ νέου στο 75′ πέτυχε το 2-0, με την Τύλισο να φτάνει κοντά στην μείωση του σκορ στο 85′, όταν από εξαιρετική ενέργεια του Αντώνη Σταματάκη, εκείνος έβγαλε με εκπληκτική πάσα στον Κέσκο, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Μουτζούρη, ωστόσο εκείνος αστόχησε, με το 2-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Η Τύλισος ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 1-0 ο Μπουρδάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 70′.

Ο Μοχός αφιερώνει τη σημερινή νίκη στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Φώτη Χουδετσανάκη, ο οποίος πενθεί για τον χαμό του πατέρα του.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352443″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P