Κόλλησαν στο μηδέν Νέοι Αλμυρού και Κόροιβος

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Νέοι Αλμυρού και Κόροιβος στην 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα…

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352674″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352674″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τα κερά των δύο εστιών. Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, ωστόσο στην τελική προσπάθεια δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Από την άλλη ο Κόροιβος προσπάθησε με αντεπιθέσεις και στατικές φάσεις να γίνει απειλητικός, όμως δεν κατάφερε να βρει κάποιο γκολ που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να βρει τις ομάδες ισόπαλες, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κόροιβος ισορρόπισε το παιχνίδι έφτιαξε τις δικές του στιγμές για το γκολ, όμως έλειπε το καθαρό μυαλό για να έρθει το γκολ. Κάτι ανάλογο έγινε και για τους γηπεδούχους με το 0-0 να μένει ως το τέλος. Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι ποιοτικά κακό το οποίο θα ξεχαστεί γρήγορα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352674″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P