Συνέχεια με νίκη για τη Φαιστό – Πρώτη ήττα για Ομόνοια

Η Φαιστός επικράτησε της Ομόνοιας με 4-1 στους Βόρρους και συνεχίζει με νίκη τη πορεία της στο πρωτάθλημα, πρώτη ήττα για τους φιλοξενούμενους.

29/10/2023 15:00
4η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

ADVERTISING

Η Ομόνοια ήταν αυτή που αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, ανοίγοντας το σκορ στο 18’ με τον Μπουλούκα με σουτ μέσα από τη περιοχή, είχε ευκαιρία για το 0-2, με τον Μαρκάκη από τετ α τετ να μην καταφέρνει να κερδίσει τον Φραγκιαδάκη, με τη Φαιστό να απαντάει άμεσα και να ισοφαρίζει με κεφαλιά του Ντόκο στο 25’.

Στη συνέχεια η Φαιστός είχε δοκάρι με τον Αντώνη Παπαδάκη στο 28’, ενώ στο 37’ δεύτερο δοκάρι σε φάουλ του Φραγκιαδάκη, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με 1-1, με τους φιλοξενούμενους να πατάνε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Στην επανάληψη, ο Αλέξανδρος Νικολιδάκης έκανε το 2-1, είχε προηγηθεί τρίτο δοκάρι με τον Πρένγκα, δίνοντας προβάδισμα στη Φαιστό στο 48’, με τον Μπουλούκα να έχει μια καλή στιγμή για την ισοφάριση και εφόσον δεν έγινε εκεί το 2-2, η Φαιστός βρήκε και τρίτο γκολ στο 82’ ξανά με τον σκόρερ του δεύτερου τέρματος, ενώ στο 88’ ο Φιντικάκης, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ADVERTISING

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ