Μοιρασιά στο φινάλε για Γαρίπα και Δειλινά

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι Γαρίπα και Δειλινά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στην Α2 ΕΠΣΗ, ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352764″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352764″]

Τα πρωτοπόρα Δειλινά φιλοξενήθηκαν από την σκληροτράχηλη Γαρίπα, που απέδειξε σε ακόμα ένα παιχνίδι πως πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα που πολύ δύσκολα μπορείς να την κερδίσεις. Το πρώτο μέρος είχε λίγες φάσεις, αλλά πολλές δυνατές μονομαχίες, κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η εικόνα βελτιώθηκε στην επανάληψη, ωστόσο όλη η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο τελευταιο δεκάλεπτο. Τα Δειλινά κέρδισαν πέναλτι στο 83ο λεπτό, το οποίο ανέλαβε ο Χριστοφής εκτελώνταε εύστοχα για το 0-1. Η Γαρίπα όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με γκολ του Μωραϊτη στο 87′ μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, παίρνοντας άκόμα έναν σημαντικό βαθμό, που την κράτησε αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο σκόρερ ήταν η «χρυσή αλλαγή» του Δημήτρη Λουλουδάκη, καθώς είχε περάσει δύο λεπτά πριν στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα η Γαρίπα έφτασε μία ανάσα από το να «κλέψει» τη νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Σωμαράκης βγήκε σε θέση βολής, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Κοντάκη γνώρισε την πρώτη απώλεια βαθμών, ωστόσο διατηρήθηκε στην κορυφή της κατάταξης, αν και πλέον έχει συγκάτοικο το Ασήμι.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352764″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P