«Χ»αμένοι και οι δύο!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στο Ασήμι και την Γαρίπα για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352757″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352757″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εξαιρετικό ρυθμό, με τους γηπεδούχους να σπαταλάνε κλασσικές ευκαιρίες με τον Ρεμούνδο, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Σεραφειμίδη. Στο 25’ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Μυζίρι αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης για μαρκάρισμα εκτός περιοχής.

Το Ασήμι προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί πριν βγει το ημίχρονο, όμως τόσο ο Χασουράκης, όσο και ο Ρεμούνδος δεν μπόρεσαν να κάνουν τις φάσεις γκολ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Γαρίπα κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 54’ μετά από λάθος στην άμυνα ο Σωμαράκης πλάσαρε τον Δαμιανάκη δίνοντας προβάδισμα νίκης στο σύνολο του Δημήτρη Λουλουδάκη. Μετά το γκολ το Ασήμι ανέβασε τις γραμμές του, πίεσε για το γκολ και στο 80’ ο Ψωμάς κέρδισε πέναλτι με τον Θοδωρή Αντωνάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-1.

Η Γαρίπα παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο κατάφερε να απειλήσει ξανά με τον Σωμαράκη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση για το 1-2. Στο 88’ ο Ψωμάς κέρδισε νέο πέναλτι για το Ασήμι που είχε μοναδική στιγμή για την ανατροπή, όμως αυτή τη φορά ο Θοδωρής Αντωνάκης δεν κατάφερε να το κάνει γκολ, αστοχώντας από την άσπρη βούλα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε παρά τις χαμένες ευκαιρίες τόσο της Γαρίπας όσο και του Ασημίου με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352757″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P