ΑΟΤ και Μεταξάκης πετούσαν «φωτιές» και πέρασαν από την Τύλισο!

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο ΑΟΤ πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Τυλίσου επικρατώντας με 7-0 για την 5η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352427″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352427″]

Το Τυμπάκι μπήκε με το πόδι στο… γκάζι και μόλις στο 1ο λεπτό κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα της Τυλίσου, όταν ο Μεταξάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με κεραυνό έγραψε το 0-1.

Το γρήγορο γκολ έδωσε… φτερά στους φιλοξενούμενους οι οποίοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης με την Τύλισο να προστατεύει την άμυνα της και να προσπαθεί στην κόντρα επίθεση να κάνει την ζημιά.

Στο 35ο λεπτό οι παίκτες του Νίκου Σουτζή σκόραραν και δεύτερο τέρμα με τον Μεταξάκη να βρίσκεται ξανά μέσα στην περιοχή και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και τα δικά του.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο ΑΟΤ βρήκε και τρίτο τέρμα με ωραία κεφαλιά του Χαϊντίνι στο 37’. Ο ΑΟΤ ήταν καταιγιστικός και στο 39’ σκόραρε και τέταρτο τέρμα με όμορφο πλασέ του Παπανδρέου, για να έρθει στο 40’ ο Μεταξάκης και να κάνει  το 0-5 σημειώνοντας χατ τρικ πριν την συμπλήρωση του ημιχρόνου.

Το απίθανο ημίχρονο για τον ΑΟΤ ολοκληρώθηκε με γκολ του Παπανδρέου με σουτ μέσα από την περιοχή γράφοντας το 6-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τον ΑΟΤ να κάνει διαχείριση και την Τύλισο να προσπαθεί με μακρινά σουτ και στατικές φάσεις να απειλήσει την εστία του Βλαχάκη χωρίς ωστόσο να έχει αποτέλεσμα. Στο 80’ ο ΑΟΤ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, όταν κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σμαραγδάκης, με τον Τσαχάκη να το αποκρούει και στην επαναφορά ο Χαϊντίνι με κεφαλιά έγραψε το 7-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352427″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P