Πρώτη νίκη για τη Δαμάστα, 4-0 τον Ποσειδώνα

Η Δαμάστα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με 4-0 του Ποσειδώνα.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352422″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352422″]

Η ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε περιθώρεια αμφισβήτησης στους φιλοξενούμενους, φτάνοντας άνετα στην τελική επικράτηση. Ήδη από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους, χάνοντας πέναλτι με τον Γιάννη Κόκκινο. Ο ίδιος παίκτης δεν λάθεψε λίγο αργότερα και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 στο 30ο λεπτό της συνάντησης.

Με τον ίδιο τρόπο μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Δαμάστα η οποία με τρία γρήγορα γκολ «καθάρισε» το τρίποντο. Το 2-0 έκανε ο Κατσαρός με κοντινή προβολή μέσα από την περιοχή στο 48′, ενώ ο Ζερβάκης στο 55′ πέτυχε το τρίτο γκολ για την ομάδα του. Αρχικά χτύπησε το πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Καρλής, όμως στην επαναφορά σκόραρε για το 3-0. Το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων ήρθε με κεφαλιά του Γιάννη Κόκκινου στο 66ο λεπτό που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Έτσι η Δαμάστα πήρε το πρώτο της τρίποντο στη φετινή χρονιά, ενώ ο Ποσειδώνας υποχρεώθηκε στην ήττα, θέλοντας σίγουρα να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352422″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P