Αλμυρός: Κρατάει το αήττητο και τώρα μπορεί να εκμεταλλευτεί το Γάζι

Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει το τρίποντο, όμως ο Αλμυρός διατήρησε το αήττητο στη Γ’ Εθνική μετά τη λευκή ισοπαλία στην έδρα του Ατρόμητου Πειραιά.

Η ομάδα του Μανώλη Σουτζή ήταν καλύτερη στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, είχε τις ευκαιρίες να «καθαρίσει» τη νίκη, όμως τελικά υποχρεώθηκε στο ισόπαλο αποτέλεσμα δίχως σκορ. Ο Αλμυρός κάλλιστα μπορούσε να πάρει το τρίποντο, όμως και ο ένας βαθμός μακριά από την έδρα του δεν μπορεί να θεωρηθεί αρνητικός, σε ένα πρωτάθλημα που κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Το ξεκίνημα της ομάδας του Γαζίου είναι εξαιρετικό με τρεις νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα στην εκκίνηση της σεζόν. Μάλιστα μέσα στο επόμενο διάστημα παρουσιάζεται μία καλή ευκαιρία στον Αλμυρό να δώσει συνέχεια στο καλό σερί και τα επιτυχημένα αποτελέσματα, καθώς τα τρία από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του είναι εντός έδρας.

Στο Γάζι άλλωστε όλοι ξέρουν πως ο Αλμυρός έχει διαφορετική δυναμική και αν κάνει αυτά που πρέπει, έχει τη δυνατότητα να ανέβει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά και ψυχολογικά. Επόμενο ματς είναι το κρητικό ντέρμπι με την Επισκοπή, οπού μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες το σύνολο του Μ. Σουτζή θα επιδιώξει την επιστροφή στις νίκες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P