Φιλική νίκη της Δόξας Ηρακλείου επί των Ελπίδων

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν Δόξα Ηρακλείου και Ελπίδες στο Λίντο, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-1.

Φιλικό για να παραμείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό και να βελτιώσουν τα… κακώς κείμενα έδωσαν οι δύο ομάδες, οι οποίες στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης είχαν καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.

Η Δόξα Ηρακλείου εμφάνιση βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις, με τον καιρό να είναι σύμμαχος ώστε να επέλθει η βελτίωση, μην ξεχνάμε πως πρόκειται για νέα παιδιά σε ηλικία, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να διαχειρίζονται πιο εύκολα την απειρία τους, με τη δουλειά και την προσπάθεια να μην σταματάει ποτέ.

Για τις Ελπίδες, οι οποίες σε ένα ακόμη παιχνίδι είχαν πολλές απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είχαν καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με τον χρόνο να λειτουργεί υπέρ τους όσον αφορά την βελτίωση της ομάδας. Παράλληλα, ευχαριστούν τη Δόξα Ηρακλείου για τη φιλοξενία.

Για την ιστορία τα γκολ για τη Δόξα Ηρακλείου πέτυχαν οι Βέργης, Αλεξάκης και από δύο ο Καντζηλάκης, ενώ για τις Ελπίδες σκόραρε ο Νικολακάκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Ηρακλείου: Δρετάκης Μ., Καντζηλάκης, Βέργης, Δραγατάκος, Τζανετής, Σωπάκης, Κορνάρος, Χρηστάκης, Φρέσκος, Εμμανουήλ, Κατσελής

Έπαιξε και οι: Σηφάκης, Περάκης, Αλεξάκης, Τσιρκινίδης

Ελπίδες: Κουκάκης, Μύθης, Αλεξανδρής Μιχ., Αλεξανδρής Γ., Δινόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Σαλιάι, Νικολακάκης, Πατεράκης, Σταυριανός, Λιονάκης

Έπαιξε και ο: Χατζηπαναγιώτης Χ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P