
Σε ρυθμούς πρωταθλήματος έχει μπει ο Ρωμανός, ο οποίος προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον ΑΟΤ που είναι την ερχόμενη Τετάρτη στην Μεσσαρά.
Ο Κώστας Ταβλαδωράκης δεν έβαλε φιλικό παιχνίδι στην ομάδα του, ωστόσο θα συνεχίσει τις προπονήσεις μέχρι το Σάββατο, δίνοντας ρεπό μόνο την Κυριακή στους ποδοσφαιριστές του και από Δευτέρα θα φουλάρουν τις μηχανές για το ματς με τον ΑΟΤ.
Ο Ρωμανός που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα με το απόλυτο στις δύο αγωνιστικές, έχει στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι με το Τυμπάκι, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ωστόσο άπαντες είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να πάρουν κάτι θετικό εφόσον παρουσιαστούν σοβαροί.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός θα είναι ο Κρανιωτάκης, ο οποίος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ στην προπόνηση της Δευτέρας θα φανεί αν ο Νοδαράκης μπορεί να αγωνιστεί έστω και λίγα λεπτά.
Αντίθετα ο Βενιζέλος Ανυφαντάκης θα είναι ετοιμοπόλεμος, αφού το σφίξιμο που ένιωθε δεν είναι ικανό να τον αφήσει εκτός.