Μέσα ο Μπέρκης – Αμφίβολος ο Ρεμούνδος!

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Κεραυνό ολοκλήρωσε το Ασήμι, με τον Νίκο Φανουράκη να έχει μια σημαντική επιστροφή στο ρόστερ του.

Μετά από την διακοπή το Ασήμι επιστρέφει στην δράση δίνοντας το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για τη νέα χρονιά, φιλοξενώντας την εξαιρετική ομάδα του Κεραυνού το απόγευμα του Σαββάτου.

Μετά το διπλό στις Ασίτες, η ομάδα της Μεσσραάς θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, ώστε να κάνει το απόλυτο και να πάρει ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού και φέτος οι στόχοι είναι υψηλοί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Ανδρέας Μπέρκης ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και προπονήθηκε κανονικά και πλέον η συμμετοχή του θα κριθεί από τον Νίκο Φανουράκη.

Αντίθετα αβέβαιη είναι η συμμετοχή του Γιάννη Ρεμούνδου. Ο έμπειρος επιθετικός έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και είναι δύσκολη η συμμετοχή του.

Ο Νίκος Φανουράκης μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για την επικείμενη αναμέτρηση λέγοντας: «Είναι ένας αγώνας που θέλαμε να παίξουμε για να βρούμε αγωνιστική ροή μιας και έχουμε φτάσει στον Οκτώβρη και έχουμε παίξει μόλις ένα επίσημο παιχνίδι.

 Ο Κεραυνός είναι μια πολύ καλή ομάδα με ταλέντο και καλό προπονητή. Εμείς από την μεριά μας θα μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P