Εντυπωσιακή ισοπαλία για Ηρόδοτο και Χαραυγή

Σε ένα πολύ δυνατό φιλικό, οπού η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο Ηρόδοτος και Χαραυγή αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 3-3.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Γιάννης Χατζησεβαστός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα παιδιά με τους φιλοξενούμενους που αγωνίζονται δύο κατηγορίες χαμηλότερα να είναι άκρως ανταγωνιστικοί και να προηγούνται με 0-2!

Στην επανάληψη και με τις αλλαγές που έγιναν η εικόνα άλλαξε, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, ανέτρεψαν το σκορ για να δεχθούν λίγο πριν το φινάλε την ισοφάριση. Η δύναμη, το πάθος και τα δυνατά μαρκαρίσματα ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία του αγώνα που έμοιαζε πολύ περισσότερο με επίσημο παρά με φιλικό. Η Χαραυγή έχασε πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο με το σκορ στο 2-3 με τον Χρήστο Νικολάου

Για την ιστορία για τη Χαραυγή σκόραρε ο Ηρακλής Καλαμιώτης στο 37′, ο Χρήστος Καλαμιώτης στο 40′ και ο Χρ. Κατσαρής στο 82′, ενώ για τον Ηρόδοτο βρήκαν δίχτυα ο Βεζιρτζόγλου στο 48′, ο Νάκας τέσσερα λεπτά αργότερα και ο ίδιος παίκτης στο 78′
Ηρόδοτος: Αντωνιδάκης, Γιαννικάκης, Μπάμπης, Μαυρίδης, Κανδηλάκης, Καλλέργης, Μούκας, Φραγκουλάκης, Μπαρδάκης, Βλαχάβας, Βεζιρτζόγλου.

Έπαιξαν και οι: Σταματάκης, Μάρα, Μπορμπουδάκης, Παγώνης, Μουρτζάκης, Μαγάκης, Τριάντης, Μούκας, Μπαρδάκης, Γιαννικάκης, Νάκας, Χίντρι.

Χαραυγή: Μήτρου Β., Διγενής, Ψιμόπουλος, Νικολάου Πρ., Καλαμιώτης Χρ., Καλαμιώτης Ηρ., Βασιλείου Π., Φραγκιαδάκης, Νικολάου Μαρ., Μήτρου Ευαγ., Νικολάου Χρ.

Έπαιξαν και οι: Φαλιακάκης, Μαμφρέδας, Κατσαρής Χρ., Βασιλείου Ευάγ., Βασιλείου Ν., Κατσαρής Ραφ., Καλαμιώτης Παν.

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P