Συνεχίζεται η… δουλειά στη Δαμάστα

Μπορεί να έχουμε διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών, ωστόσο η δουλειά στη Δαμάστα δεν σταματάει ποτέ.

Το σύνολο του Δημήτρη Κόκκινου δουλεύει σε συνθήκες πρωταθλήματος, αναζητώντας ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις ώστε να παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο όλες τις αρετές που διαθέτει.

Εξάλλου μιλάμε για ένα άκρως νεανικό σύνολο, με πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ και χρειάζεται χρόνος για να δέσει ακόμη περισσότερο, προκειμένου να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Ο απολογισμός μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα είναι μια ισοπαλία και μία ήττα, με το κλίμα πάντως στις τάξεις της ομάδας να είναι άκρως θετικό, ενώ άπαντες θέλουν την πρώτη νίκη, ώστε να πάρουν μπρος οι.. μηχανές.

Η συμμετοχή στις προπονήσεις είναι αρκετά μεγάλη και γενικότερα στο σωματείο επικρατεί μια υγεία και μια ηρεμία, με άπαντες να είναι συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο και ό,τι συμβαίνει στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Το Σάββατο θα δώσει μια φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Αγία Βαρβάρα, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές και να παραμείνει η ομάδα σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ έπειτα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P