Το εντυπωσιακό σερί των Χανίων που καλείται να σπάσει ο ΟΦΗ

Ένα άκρως εντυπωσιακό σερί καλείται να σπάσει ο ΟΦΗ αν θέλει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στα Χανιά δοκιμάζεται ο ΟΦΗ για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, σε μία αναμέτρηση που μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί παρά τη διαφορά μίας κατηγορίας των δύο ομάδων. Τα Χανιά εξάλλου είναι δεδομένα μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες της Super League 2 με τον Γιάννη Ταουσιάνη να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά από τη μέρα που ανέλαβε, μεταμορφώνοντας τα Χανιά προς το καλύτερο.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα Χανιά «τρέχουν» ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 21 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, με την τελευταία τους ήττα να εντοπίζεται σχεδόν δέκα ολόκληρους μήνες πίσω! Ήταν στις 15 Ιανουαρίου του 2023 όταν ένας άλλος ΟΦΙ, αυτός της Ιεράπετρας είχε υποχρεώσει τους Χανιώτες στο αρνητικό αποτέλεσμα για τελευταία φορά.

Έκτοτε τα Χανιά παραμένουν αήττητα, επομένως γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Όμιλος πρέπει να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο παιχνίδι της Δευτέρας για να πάρει την πολυπόθητη νίκη και πρόκριση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P