Παράταση… ζωής για τον ΑΟΤ – Στις 16 Νοεμβρίου η κύρια δίκη για το μέλλον του!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τον ΑΟ Τυμπακίου, καθώς η ομάδα της Μεσσαράς έχει πλέον το δικαίωμα να αγωνίζεται στις διοργανώσεις της ΕΠΣΗ μέχρι να γίνει η κύρια δίκη. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ???????????????????????????????????????? η δίκη του ΑΟ Τυμπακίου ορίστηκε να γίνει στις 16 Νοεμβρίου του 2023 και μέχρι τότε θα έχει κανονικά το δικαίωμα να αγωνίζεται σε όλες τις διοργανώσεις της ΕΠΣΗ και να χρησιμοποιεί τις Δημοτικές Αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο Χ. Γρηγορίου στο GRANDSPORT: «Σπουδαία απόφαση για το Τυμπάκι απέναντι στο απρόσωπο μητρώο»

Το Τυμπάκι ουσιαστικά πήρε παράταση… ζωής, μέχρι να πραγματοποιηθεί η κύρια δίκη που θα γίνει 16 Νοεμβρίου. Πλέον οι άνθρωποι του ΑΟΤ και οι δικηγόροι θα προσπαθήσουν να δικαιωθούν και να παίξει το σωματείο κανονικά στο πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Η απόφαση να δικαιωθεί προς ώρας ο ΑΟΤ και να μπορεί να αγωνιστεί την φετινή σεζόν πάρθηκε με το σκεπτικό ότι η ομάδα αν δεν πάρει παράταση μέχρι την κύρια δίκη και να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα θα αναγκαστεί να αποχωρήσει καθώς θα  χάσει τους ποδοσφαιριστές της θα κινδυνέψει προς διάλυση, πριν γίνει η δίκη…

Πλέον όλα θα κριθούν στις 16 Νοεμβρίου με το ενδιαφέρον να παραμένει στο… κόκκινο τόσο για τον ΑΟΤ όσο και για την ΕΠΣΗ που πρέπει να γνωρίζει για τον ορισμό των αναμετρήσεων και την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P