Ο Χ. Γρηγορίου στο GRANDSPORT: «Σπουδαία απόφαση για το Τυμπάκι απέναντι στο απρόσωπο μητρώο»

Κανονικά θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ το Τυμπάκι, καθώς το δικαστήριο με ομόφωνη απόφαση (3-0), έδωσε το πράσινο… φως για την συμμετοχή της Μεσσαρίτικης ομάδας στις διοργανώσεις της ΕΠΣΗ.

Ένας εκ των δικηγόρων του ΑΟΤ, Θεοχάρης Γρηγορίου μίλησε στο ????????????????????????????????????????  για μια ιστορική απόφαση, εκφράζοντας την ικανοποίηση του και την χαρά του για την σπουδαία δουλειά που έγινε. Παράλληλα ο δικηγόρος του ΑΟΤ, τόνισε ότι το Τυμπάκι θα μπορεί κανονικά να χρησιμοποιεί τα γήπεδα της ΓΓΑ και να έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις της ΕΠΣΗ.

Τέλος δεν έκρυψε την πεποίθηση του ότι η απόφαση θα είναι θετική και στο δικαστήριο που αναμένεται να γίνει το 2024.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Χαιρετίζουμε μια σπουδαία απόφαση που δίνει την δυνατότητα στην ομάδα του ΑΟ Τυμπακίου να αγωνιστεί κανονικά στις διοργανώσεις της ΕΠΣΗ. Είναι μια πρωτότυπη απόφαση που έχει σωστό σκεπτικό απέναντι σε μια απρόσωπη πλατφόρμα όπως είναι του μητρώου. Οι προσπάθειες της ομάδας αλλά και οι δικές μου μαζί με τον συνάδελφο Βασίλη Παπαδημητρίου απέφεραν καρπό και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι. Το Τυμπάκι θα χρησιμοποιεί κανονικά τα γήπεδα της ΓΓΑ. Είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτή η απόφαση θα παραμείνει και στο δικαστήριο που θεωρώ ότι θα γίνει μέσα στο 2024».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P