Μ. Σουτζής: «Νίκη χαρακτήρα και ψυχολογίας επί του Ελλοπιακού – Είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα τα τελευταία 15-20 χρόνια» (vid)

Ο προπονητής του Αλμυρού, Μανώλης Σουτζής, μίλησε στην εκπομπή «Το «Κ» το Καλό» για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Γαζίου στη Θήβα, το παιχνίδι που ακολουθεί με το Χαϊδάρι, αλλά και συνολικά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το οποίο χαρακτήρισε το πιο δύσκολο τα τελευταία 15-20 χρόνια.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Αναλυτικά είπε: 

Για τη νίκη επί του Ελλοπιακού: «Ήταν μία νίκη χαρακτήρα και ψυχολογίας με ανατροπή. Είχαμε πολύ ταλαιπωρία με το να φτάσουμε στη Θήβα και με απώλειες της τελευταίας στιγμής, επομένως είναι μία αρκετά μεγάλη νίκη.

Για τη νέα ομάδα που φτιάχνεται και το βάθος του ρόστερ: «Τα παιδιά έχουν έρθει έχουν ποιότητα και καλό χαρακτήρα, τώρα έχουμε βάθος και μπορούμα να ανταποκριθούμε καλύτερα σε μία απώλεια, όπως είχε φανεί από τα φιλικά, αλλά και τώρα.

Η ομάδα είναι καινούργια με πολλά νέα πρόσωπα. Θα χρειαστεί αρκετό χρόνο, η ομάδα ακόμα φτιάχνεται, αλλά υπάρχει ταλέντο, ποιότητα και καλοί χαρακτήρες και κάθε μέρα η ομάδα θα γίνεται καλύτερη μέσα από τη δουλειά και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Για το Χαϊδάρι που ακολουθεί: «Θεωρώ πως το Χαϊδάρι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παρότι νεοφώτιστη, έχει ομοιογένεια και παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί. Είναι μία νεαρη ομάδα με ταλέντο, τρεξίματα, σφιχτή και δυσκολοκατάβλητη, αλλά από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να προετοιμασούμε ψυχολογικά και σωματικά για να είμαστε φρέσκοι, με στόχο πάντα τη νίκη».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα των τελευταίων 15-20 χρόνων, με ομάδες με βαριές φανέλες και αξιόλογα ρόστερ. Καμία ομάδα δεν υπάρχει που να πεις πως θα κερδίσεις σίγουρα. Πέφτουν επτά ομάδες, οπότε καταλαβαίνεται πως από τόσες καλές ομάδες, πέφτουν τόσες πολλές ομάδες, η δυσκολία αυξάνεται κατά πολύ. Ευελπιστώ η ομάδα μου όσο πιο γρήγορα να εξασφαλίσει τη σωτηρία και να έχει από κει και πέρα το καλύτερο δυνατο πλασάρισμα».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P