Τον πρώτο λόγο τα Χανιά κόντρα στον Τηλυκράτη!

Να δώσει συνέχεια στις νίκες και στο καλό ποδόσφαιρο θέλουν τα Χανιά που φιλοξενούν στις 15:00 τον Τηλυκράτη.

Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα και τη νίκη στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό με 3-0, η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το εντός έδρας παιχνίδι με το νεοφώτιστο Τηλυκράτη στο παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της ημέρας για το φινάλε της 2ης αγωνιστικής.

Η ψυχολογία στην ομάδα είναι στα ύψη και άπαντες στοχεύουν στο καλό ποδόσφαιρο και τους τρεις βαθμούς για το απόλυτο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ατομικό ακολούθησαν ο Χρήστος Μπάτζιος ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και έμεινε προληπτικά εκτός του βασικού προγράμματος, όπως και ο Αντώνης Μπουρσέλης, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε ο Φέλιξ Ματάους ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο.

Και οι τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη νεοφώτιστη ομάδα του Ιονίου, όπως και οι τραυματίες Σταύρος Παναγιώτου και Ηλίας Κυρίτσης που συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας. Ακόμη στην 20άδα που ανακοίνωσε ο Γιάννης Ταουσιάνης μετά το τέλος της προπόνησης δεν συμπεριελήφθησαν ο ανέτοιμος Δημήτρης Μάνος, όπως και οι Μιχάλης Κουκουράκης και Μιχάλης Παχής.

Η αποστολή: Καλογεράκης, Πενταράκης, Σέχου, Μαζουλουξής, Κατσούρρι, Σιλά, Νίκολιτς, Σερβιλάκης, Λεμονής, Τσορνομάζ, Τσέλιος, Εντγκαρ, Ντίας, Μιούλερ, Ελευθεριάδης, Κόλα, Μανουσάκης, Μάναλης, Βουό, Βόρφι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P