Εμφατική επιστροφή για τον ΟΦΑ!

Ο ΟΦΑ με πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησε του Πήγασου με 4-0 στο Αρκαλοχώρι και επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στην αγωνιστική δράση, μετά από έναν χρόνο απουσίας.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352858″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352858″]

Από την αρχή του αγώνα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και στο 2′ είχαν την πρώτη φάση του αγώνα, με τον Μουρτζάκη από κοντά να μην μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Πήγασος απάντησε και στο 10′ είχε τη πρώτη του καλή στιγμή, με τον Κουτεντάκη να κάνει το σουτ και τον Ζέφι να αποκρούει.

Στο 25′ μεγάλη φάση για τον ΟΦΑ, με τον Λουλάκη να πιάνει ένα τρομερό σουτ και τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 27′ ο Λουλάκης έκανε το σουτ, με αμυντικό να βάζει τη κόντρα και να βγαίνει η μπάλα κόρνερ. Στην εκτέλεση, ο Μουρτζάκης πήρε τη κεφαλιά, άουτ.

Στο 30′ ο ΟΦΑ άνοιξε το σκορ, με τον Λουλάκη με άψογο τελείωμα να κάνει το 1-0! Στο 34′, ο Γαλανάκης μετά από σέντρα Βερυκοκίδη, με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Ο Πήγασος έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Κουτεντάκη να δοκιμάζει ένα απευθείας φάουλ, με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Τελευταία φάση του ημιχρόνου, μια κεφαλιά του Μπουμάκη στο 44′, απέκρουσε ο κίπερ του ΟΦΑ.

Λίγα πράγματα στην επανάληψη, με τον Πήγασο να έχει μια μεγάλη φάση στο 53′, με τον Αντώνη Τσαγκαράκη να κάνει ένα εντυπωσιακό σουτ, ο Ζέφι απέκρουσε. Ο ΟΦΑ βρήκε και τρίτο γκολ με τον Δαγκωνάκη από κοντά να κάνει το 3-0, ενώ ο Κώστας στο 87′, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, κάνοντας το 4-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τον ΟΦΑ να επιστρέφει με τον καλύτερο τρόπο στην αγωνιστική δράση, με τον Πήγασο να δείχνει και αυτός στην επιστροφή του, καλό πρόσωπο άνα διαστήματα.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352858″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P