Καταιγιστικός Αετός με σούπερ Κανταρτζή!

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Αετός Ανωγείων στο Μαρτινέγκο κόντρα στα Κανάρια επικρατώντας με 1-5 για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352755″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352755″]

Ο Αετός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε την πρώτη του ευκαιρία στο 2ο λεπτό, με τον Κονιό να σουτάρει και τον τερματοφύλακα των Καναριών να διώχνει.

Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ, όταν ο Κανταρτζής βγήκε ωραία από την αριστερή πλευρά και με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έχοντας και την βοήθεια του δοκαριού για το 0-1.

Τα Κανάρια ισορρόπησαν μετά το σοκ και βρήκαν γκολ ισοφάρισης με τον Πασπαράκη μετά από σέντρα του Βγόντζα στο 12ο λεπτό. Στην συνέχεια ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός, όμως χρειάστηκε να φτάσουμε στο 30ο για να γίνει φάση, όταν ο Αετός Ανωγείων έφυγε στην κόντρα επίθεση με τον Δρίτσα να σουτάρει αναγκάζοντας τον κίπερ των γηπεδούχων σε επέμβαση.

Στο 37’ ο Αετός άγγιξε το 1-2, όταν ο Κανταρτζής σούταρε με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Από εκεί και μετά δεν έγινε κάτι σημαντικό με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το σύνολο του Χάρη Αρμουτάκη μπήκε με το πόδι στο… γκάζι, απειλώντας αρχικά στο 46’ με το ανάποδο ψαλίδι του Οικονομάκη που έδιωξε εντυπωσιακά το τέρμα.

Στο 47’ ανέλαβε δράση πάλι ο Κανταρτζής, ο οποίος με ωραία προσπάθεια έγραψε το 1-2 για τον Αετό Ανωγείων. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους που έχασαν μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία με τον Κανταρτζή στο 51’ για το 3-1, όμως ο τερματοφύλακας των Καναριών ήταν πάλι εκεί.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και τρίτο γκολ με τον Χανιωτάκη να πιάνει την δυνατή κεφαλιά μετά το φάουλ του Οικονομάκη κάνοντας το 3-1.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Αετός Ανωγείων πέτυχε και τέταρτο γκολ στο 61’ με τον Δρίτσα να κρεμάει τον τερματοφύλακα για το 4-1. Το κερασάκι στην… τούρτα για την ομάδα του Χάρη Αρμουτάκη, έβαλε ο Κανταρτζής, ο οποίος με ατομική προσπάθεια πέρασε και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 1-5 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352755″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P