ΔΙΑΦΟΡΑ

Κύπελλο Ελλάδας: Διακοπή στο Αχαρναϊκός – Πιερικός, τραυματίστηκε ο βοηθός!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Κύπελλο Ελλάδας: Διακοπή στο Αχαρναϊκός – Πιερικός, τραυματίστηκε ο βοηθός!
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Το παιχνίδι για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Αχαρναϊκό και τον Πιερικό διεκόπη λίγο μετά τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα μετά από ρίψη αντικειμένων και τραυματισμό του πρώτου βοηθού της αναμέτρησης, κ. Παγουρτζή.

Ο πρώτος βοηθός έπεσε στο έδαφος, κρατούσε το κεφάλι του και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τον διαιτητή τυ αγώνα κ. Αλατσάκη να αποχωρεί μαζί με όλη την ομάδα του.

Η διακοπή κράτησε για σχεδόν 15 λεπτά με τους ιθύνοντες των γηπεδούχων να εκκενώνουν το μέρος της κερκίδας που είναι σε κοντινή απόσταση με τον 4ο διαιτητή και τον πρώτο βοηθό και το παιχνίδι άρχισε ξανά.

 

 

πηγή: sport24.gr

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερες ειδήσεις για ΔΙΑΦΟΡΑ στο GRANDSPORT, μέσα από το newsroom και τη συνεχή ροή ενημέρωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα