«Τριάρα» στη Νίκαια και ονειρική πρεμιέρα για τα Χανιά!

Το καλύτερο δυνατό ποδαρικό στο φετινό πρωτάθλημα έκανε σήμερα, Κυριακή 24/9, τα Χανιά, τα οποία πέρασαν θριαμβευτικά από τη Νίκαια επικρατώντας 3-0 του Ιωνικού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”362080″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”362080″]

Τα Χανιά με μια ολοκληρωτική εμφάνιση δεν άφησαν περιθώρια στους γηπεδούχους και έδειξαν από την αρχή του πρωταθλήματος τις διαθέσεις τους.

Στο πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο υπήρχε μόνο η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη. Με παιχνίδι πρωτοβουλίας, κατοχή μπάλας, ρυθμό και ένταση τα Χανιά έκλεισαν τους γηπεδούχους στα καρέ τους και είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Ωστόσο παρά την ασφυκτική πίεση και τις πολλές κλασικές ευκαιρίες γκολ δεν επιτεύχθηκε.

Οτι δεν πέτυχαν τα Χανιά στο πρώτο 45λεπτο, το πέτυχαν μέσα σε 73 δευτερόλεπτα στο δεύτερο μέρος. Ο Μανουσάκης μετά από κόρνερ του Νίκολιτς αποκατέστησε τη δικαιοσύνη του ματς. Ο Ιωνικός προσπάθησε να ισορροπήσει αλλά τα Χανιά ήταν και πάλι κυρίαρχα. Στο 73′ ο Μάναλης έβαλε τις βάσεις για το μεγάλο διπλό, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Ελευθεριάδης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των φιλοξενούμενων, με το σκορ να ολοκληρώνεται στο 0-3.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”362080″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P